Leirimatka Espanjaan 24.7.-7.8.2023

Helsingin Nuorten Kotkien leirimatka Menorcalle Espanjaan tehdään heinä-elokuussa 2023. Matkan kesto on 15 vrk. Matkan tarkempi kohde on Menorcan nuorisoinstituutin leirikeskus Campamento de Biniparratx (lähellä Maoa). Kohteeseen matkataan reittilinja-autolla Tallinna-Barcelona-Tallinna (tarkat välipysähdykset selviävät huhtikuussa, mutta Berliini on varma. Muita vaihtoehtoisia pysähdyspaikkoja ovat Pariisi, Lion ja Milano). Reitti saattaa olla eri paluumatkalla, kuin menomatkalla (matka noin 3 500 km/suunta) ja laivalla Helsinki-Tallinna-Helsinki ja Barcelona-Mao-Barcelona (matka 250 km/suunta). Leirimatkan kokonaishinta on 990,00 €/hlö. Hintaan sisältyy laivamatkat, linja-automatkat, ruokailut perillä (aamupala, lounas ja päivällinen), ruokailut matkan aikana (aamupala ja yksi lämmin ateria), majoitus järjestäjän teltoissa, tapaturmavakuutus sekä monipuolinen leiriohjelma. Matka on suunnattu erityisesti 12–16-vuotiaille.

Lisätiedot matkasta 050 339 8230/Siltaloppi. Paikkoja on rajoitettu määrä. Viimeinen ilmoittautumispäivä matkalle on 31.3.2023.

Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan matkasta koko osanottomaksu 990 euroa. Sisaralennus 20%. Normaaleista leiriemme peruutusehdoistamme poiketen, emme suorita matkan maksuista palautuksia ilmoittautujan mahdollisesti peruessa osallistumisen. Suosittelemme matkustajavakuutuksen ottamista, joka kattaa mahdollisten peruutusten kulut. Mikäli peruutus tehdään järjestäjän toimesta, palautamme maksut kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumiset 31.3.2023 mennessä.

Ilmoittaudu leirille