Leirimatka Kroatiaan 16.-30.7.2024

Helsingin Nuorten Kotkien leirimatka Kroatiaan tehdään 16.-30.7.2024. Matkan kesto on 15 vrk. Matkan tarkempi kohde on Rijekan ja Zadarin kaupungit. Kohteeseen matkataan junalla, bussilla ja laivalla. Paluumatkan tulemme tekemään lentäen. Perillä Kroatiassa olemme 13 vrk. Leirimatkan kokonaishinta on 990,00 €/hlö. Hintaan sisältyy matkat, ruokailut leirillä (aamupala, lounas ja päivällinen), ruokailut matkan aikana (aamupala ja yksi lämmin ateria), majoitus perillä hostellissa, tapaturmavakuutus sekä monipuolinen leiriohjelma. Matka on suunnattu erityisesti 12–16-vuotiaille.

Lisätiedot matkasta 050 339 8230/Siltaloppi. Paikkoja on rajoitettu määrä. Viimeinen ilmoittautumispäivä matkalle on 31.3.2024.

Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan matkasta koko osanottomaksu 990 euroa. Sisaralennus 20%. Normaaleista leiriemme peruutusehdoistamme poiketen, emme suorita matkan maksuista palautuksia ilmoittautujan mahdollisesti peruessa osallistumisen. Suosittelemme matkustajavakuutuksen ottamista, joka kattaa mahdollisten peruutusten kulut. Mikäli peruutus tehdään järjestäjän toimesta, palautamme maksut kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumiset 31.3.2024 mennessä.

Ilmoittaudu leirille