Ilmoittaudu

Huom! Vältä ilmoittautumisten yhteydessä selaimen Taaksepäin-napin käyttöä. Useampaa ilmoitusta tehdessäsi vältä myös ilmoittautumisten täyttämistä useaa eri välilehteä käyttäen.
Valitse leiri valikosta: *
Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää ilmoittautumisen tapahduttua Sinulle vastaviestinä leirimateriaalin sekä tarvittaessa laskun, jos olet valinnut sen maksutavaksi. Mikäli et saa niitä noin kolmen minuutin kuluessa ilmoittautumisesta, niin tarkistathan roskapostikansiosi. Jos posteja ei löydy sieltäkään, niin otathan yhteyttä toimistoomme. Ongelmia on ilmennyt erityisesti käytettäessä hotmail.com tai msn.com -päätteisiä sähköpostiosoitteita.

Leiriläisen tiedot:

*
*
*
*
*
*
*
Ruoka-aineallergiat:
Muuta huomioitavaa:
Ruoka-aineallergiat:
Muuta huomioitavaa:
Ruoka-aineallergiat:
Muuta huomioitavaa:
Ruoka-aineallergiat:
Muuta huomioitavaa:

Huoltajan tiedot:

*
*
*
*
*
*
*
*
Lisätiedot:
Mistä kuulit Nuorten Kotkien leiristä? *
 Olen lukenut ilmoittautumis- ja peruutussäännöt *
 Maksan verkkopankkimaksulla (Mikäli et valitse tätä, sinulle lähetetään lasku. Laskutuslisä on 5 €.)

Ilmoittautumis- ja peruutussäännöt

Ilmoittautuminen järjestömme leireille on helppoa. Voit ilmoittautua lähettämällä täytetyn ilmoittautumislomakkeen netin välityksellä tai soittamalla järjestömme toimistolle, puh. (09)730 991. Ilmoittautuminen on sitova. Paikat leireille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lomakkeessa vaaditut tiedot leiriläisestä tulee täyttää mahdollisimman täydellisinä. Netin kautta tehdyt ilmoittautumiset vahvistetaan välittömästi ilmoittautumisen tapahduttua. Jos et saa jostain syystä vahvistusta, tarkista ensin roskapostikansiosi ja jos vahvistusta ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä numeroon (09)730 991.

Järjestelmä hyväksyy ilmoittautumiset vain vähintään 6-vuotiailta ja korkeintaan 17-vuotiailta. Ikä lasketaan leirin alkamispäivästä.

Leiritiedoissa mainitun viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen et voi enää ilmoittautua netin välityksellä, vaan tiedustelut mahdollisista vapaista leiripaikoista tulee tehdä puhelimitse, puh (09)730 991.

Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää leirikirjeen ja muut tarpeelliset materiaalit leiriläiselle sähköpostitse heti ilmoittautumisen tapahduttua. Mikäli jokin materiaali ei ole valmiina ilmoittautumisvaiheessa, toimitamme sen välittömästi materiaalin valmistuttua. Mikäli et maksa leirimaksua Paytrail – maksujärjestelmässä pankin tai luottokortin avulla, lähetämme Sinulle laskun leiristä. Maksuaika laskuissa on yleensä 14 vrk netto. Laskutettavissa leirimaksuissa perimme 5 €:n suuruisen laskutuslisän.

Kaikki leirimaksut tulee suorittaa ennen leiriä osanottomaksulaskuun merkittyyn eräpäivään mennessä. Järjestäjä ei ota leirille mukaan leiriläistä, jolta osanottomaksusuoritus puuttuu.

Mikäli haet omalta kunnaltasi tukea leirille osallistumista varten, tulee maksusitoumus toimittaa ennen leiriä toimistollemme.

Peruutustapauksissa järjestäjä perii 50% osallistumismaksusta, kun peruutus tehdään viimeistään 7 vrk ennen leirin alkua. Sen jälkeen tehtävissä peruutuksissa emme palauta leirimaksuja.

Mikäli peruutukselle on olemassa hyväksyttävä syy (lääkärintodistus) ja siitä ilmoitetaan ennen leiriä, ei peruutusmaksua peritä. Tällöin perimme kuitenkin toimistokuluina 20 €.

Ilmoittamatta leiriltä pois jääneiltä peritään aina täysi maksu.

Kansainvälisten leirimatkojen osalta noudatamme poikkeavia peruutusehtoja. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvissa peruutuksissa perimme aina täyden osanottomaksun. Suosittelemme oman matkavakuutuksen ottamista, joka kattaa mahdolliset peruutuskulut.

Maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi, vaan peruutuksesta tulee aina ottaa yhteys järjestäjän toimistolle, puh (09)730 991.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com