Leiripaikka Kankaan Torppa

Kankaan Torpan leirikeskus,
os. Väkkäräntie 275 31140 Menonen

Kankaan Torpan leirikeskus sijaitsee Urjalan kunnassa Pirkanmaalla. Matkaa Helsingistä tulee noin 165 km. Paikka sijaitsee Turku-Tampere–tien varressa (vt 9).

Alue on Nuorten Kotkien omistama. Leirikeskuksella on talviasuttava päärakennus sekä erillinen majoitusrakennus. Talvikaudella sisämajoitustilaa (parvi- ja kerros sänkymajoituksena) on yhteensä noin 45 hengelle. Omaa ympäröivää maastoa on noin 46 ha.

Pihapiirissä telttaleirialue sekä erilaisia kesätoimintaa palvelevia rakennelmia. Kesäkaudella leireillä majoitus on teltoissa. Jalkapallo- ja lentopallokentät. Kaksi puulämmitteistä saunaa. Leirikeittiö ja katettu ruokala noin 80 hengen leirejä varten.

Nuutajärven rantaan matkaa n. 200 m. Rannassa uimaranta, laituri, soutuveneitä ja kanootteja. Noin kilometrin päässä laavu 15 hengen yöpymistä varten. Talvella loistava pulkkamäki.

[Kartta]