Lastenleirit seuraa koronavirustiedotusta

Lastenleirit seuraa aktiivisesti Suomen hallituksen, THL:n sekä muiden viranomaisten ajankohtaisia suosituksia, tiedotuksia sekä ohjeita koronaviruksesta ja siihen liittyvistä toimenpiteistä.

Itäkeskuksen päiväleirit (IPL1, IPL2, IPL3, IPL4 ja IPL5), Urjalan seikkailu- ja luontoleiri U3 ja Itävallan leirimatka on peruttu. Muut kesäleirit toteutetaan suunnitellusti. Leireille voit myös ilmoittautua edelleen. Valtaosa leireistä on valitettavasti jo täynnä. Mikäli hallituksen päättämät rajoitustoimet muuttavat yllättäen tilannetta, kerrotaan näillä sivuilla muutoksista heti, kun tieto on saatavilla. Lisäksi ilmoitamme mahdollisista muutoksista suoraan leireille ilmoittautuneille. Mahdollisissa järjestäjän puolelta tapahtuvissa leirien peruutustilanteissa palautamme maksetut osanottomaksut täysimääräisesti takaisin. – Pahoittelemme koronakriisin aiheuttamaa epävarmuutta leirien toteutuksessa!