Lastenleirit seuraa koronavirustiedotusta

Lastenleirit seuraa aktiivisesti Suomen hallituksen, THL:n sekä muiden viranomaisten ajankohtaisia suosituksia, tiedotuksia sekä ohjeita koronaviruksesta ja siihen liittyvistä toimenpiteistä.

Kaikki leirikalenterissamme julkaistut leirit järjestetään suunnitellusti ja voit tehdä niille turvallisin mielin ilmoittautumisia. Mikäli hallituksen päättämät rajoitustoimet muuttavat yllättäen tilannetta, kerrotaan näillä sivuilla muutoksista heti, kun tieto on saatavilla. Lisäksi ilmoitamme mahdollisista muutoksista suoraan leireille ilmoittautuneille. Mahdollisissa järjestäjän puolelta tapahtuvissa leirien peruutustilanteissa palautamme maksetut osanottomaksut täysimääräisesti takaisin. – Pahoittelemme koronakriisin aiheuttamaa epävarmuutta leirien toteutuksessa!