Nutalla tapahtuu!

Tulevia tapahtumia:mosaiikki

Syysloman toiminnot

Tulossa myös:

ToimintaTorstait
Musahuoneajat
Halloweenjuhlat
Yönuta

lätkäAvoimen toiminnan päiväkirja:

 

 

Avoin toiminta sulki ovensa grillaten ja kesää toivottaen 20.5.2016.

Vappujuhlissa oli magea meininki. Kasvonaamioita, leikkejä ja pelejä sekä naamioiden askartelua. Asukastalo oli leiponut munkkeja herkusuille. 🙂

Naistenpäivänä pojat kokkasivat tytöille sekä itselleen erittäin makoisia kanahampurilaisia lohkoperunoilla. Tytöt saivat mukaansa myös ruusut.

Torstain Turnaukset ovat luoneet kisahenkistä, mutta mukavaa luonnetta torstai-illoiksi. Pöytäfudisturnauksen jälkeen onkin nyt vuorossa Bingoilta sekä Ristinollaturnaus. Tervetuloa 7.lk-17v. klo. 18.30 talolle! 🙂

Hiihtolomalla retkeiltiin Fazerille, kokattiin Wokkia, leivottiin Wohvelia ja Pizzaa, tehtiin yhteisteos jonka aiheeksi muodostui valtameri ja sen tapahtumantäyteiset saaret. Alakerrassa päällystettiin keittiönpalleja uuteen uskoon. Päällystysprojekti jatkuu…

Bileet (15.2.) olivat kaikinpuolin onnistuneet! Yli 90 ala-asteikäistä lasta kävi tanssimassa, näyttämässä Talenttia, tietämässä JB-tietovisassa sekä Limboamassa musiikin tahtiin! Dj:t Soittivat mielimusaa, joskin teksiniä ongelmia oli hieman havaittavissa 😉 Ihanaa Hiihtolomaa!

Sormivirkkaa sana “Kyllä” eri kielillä talon seinälle!

Yönutalla sormivirkattiin, taiteiltiin tauluja, pelattiin ja leikittiin. Rohkeimmat piiloutuivat pimeän nutan alakertaan Kokotalon Fikkaripiilosessa.

18.1.2013 Party Rock 2013 Herttoniemenrannan nutalla! Musiikista vastasivat paikallaolevat nuoret ja meininki oli iloinen. Absurdi Flow ja Ronsteri viihdyttivät yleisöä rap-setillä ja freestyleskaballa.

15.1. Saatiinpa toinen Bilispöytäkin talolle Roihikasta! 🙂

14.12. Ohjaajilla oli suunnittelupäivä. Ehdotuksia sateli viikolla 50.
Tammikuussa 2013 pidettävässä Lasten Teehetkessä päätetään ainakin seuraavista asioista:
Kevään Retkikohde,
Pleikkalistan peliajat (voidaan päivittää myös muita listoja),
Uusista hankinnoista keskustellaan. Mikä on mahdollista ja mitä halutaan? (tramppa saliin, pleikkapelejä, wii-pelejä, lautapelejä, tietokoneet, uusi pallo saliin, musiikkivälineistöä, toinen bilispöytä….)
Päätetään myös muista tekemisistä (levyraati, talent, pajat, lisää rauhaa, kokkikset…)

Nuorten Tammikuun Teehetken aiheina on ainakin:
Hankinnat ja niiden mahdollistaminen (Parempi keltainen väri, laama, 120kg riisiä, tietokoneet, nuudeleita, musiikkivälineistö, limukone, toinen bilispöytä…),
Kevään toiminnat (leffailta pizzalla/nuudelilla, sosiaalityöntekijä vierailijana, verstaat ja taide, yönuta, bileet, TorstainTurnaukset, hiihtolomaviikko..),
sekä Kokkis ja perjantaitoiminta.

11.-13.12. Joululahjavestaissa tehtiin Lasikoruja, Saippuaa ja joulukuusenkoristeita. Maalattiinpa myös omat laatikot lahjoille. Salainen piilopaikka saatiin aikaiseksi liimaamalla vanhan kirjan sivut yhteen ja leikaamalla keskustaan neliö. Ulkopuolelta ei uskoisi, mitä kirja sisältääkään. 😉

27.11.-29.11. Kynttilävalupajat olivat menestys. Steariininen lattia kertoo kovasta tekijäinnokkuudesta ja hyvästä fiiliksestä. Kynttilöitä oli valamassa kahdessa vuorossa montakymmentä nuorta ja hienojahan niistä kaikista tuli!
Kimalletta sisältävät koristemassat loistakoon pimeässä talvessa. 😛

Turnaustorstait ovat käynnistyneet! Joka torstai pelataan itakävijöiden kesken pienimuotoinen turnaus / cuppi. Voittajille suut makiaksi. 🙂
Peleinä on ollut pöytälätkä, bilis, Skibbo ja Wii-Tennis.
Tulevat turnaukset voisivat olla vaikka pingis, wii-sport keilaus sekä FIFA13. Nuoret itse päättävät aina tulevan torstain pelin.

Ilmoittautumiset nuorisotalon Yönutalle 31.11. Ilmoittautumislappuja saa talolta.
Yönutalla rakenneltiin ryhmässä kokattuja tortilla-aineksia lautaselle ja maistuvana mahaan. Joukot jaettiin kolmeen pienempään ryhmään joissa leikittiin sokkoa, kutosenpolttista, kissahiirihippaa ja muita lasten suunnittelemia liikuntaleikkejä. Alakerassa sai valaa kynttilöitä ja tehdä perinteisesti lasikoruja lahjaksi tai omaan kaulaan. Ryhmät etsivät myös yläkerran tiloista makeisaarteita pitkinä ja meluisina matoina. Iltarauhoittumisena toimi hyvin lumihiutaleiden taiteilu ja laminointi.

Kokkiksessa ollaan syksyn aikana tehty ala-asteelaisten kanssa mm. omenapiirakkaa, mutasilmiä, erilaisia muffineja sekä tietysti kaikkien lempparileivoksia elikkäs mokkapaloja. Suolaisina paloina ollaan herkuteltu lämpimillä voileivillä sekä murotiskillä. Iltakävijöiden Kokkiksessa ollaan tehty pastaa jauhelihakastikkeella sekä tonnikalakastikkeella. Menulla ollut naudanlihapihvit maistuivat, ainakin osalle. Puoliraakana, puolikypsänä sekä kypsänä oman maun mukaan paistetut superkoon pihvit maustettiin vain suolalla ja pippurilla.Kylkeen riisiä. NAM.

Nuorten Kokkis alkaa 2.11. uusin tuulin. Kokkiryhmät kokkailevat vuoroin kaikille kokiryhmiin ilmoittautuneille. Joka perjantai mahaan täytettä!

Taidepajassa ollaan tehty syyskauden alkajaisiksi tyynyliinoja sekä grafiikan töitä.

Ala-asteikäisten Diabolokisat 25.10.2012 Nutalla! Järjestäjänä Pei ja Jerry. Ilmoittautumiset 25.10. klo 14.00 mennessä ohjaajille. Tuomarit arvotaan. Tuomareina toimivat Wilma, Leo ja Ifreen. Ykköspaikalle ylsi huikein tempuin Chiku ja Utche, onnea voittajille!

10.10.2012 Pidettiin syksyn ensimmäinen Nuorten Teehetki.
Kokkis-iltaa parannettiin seuraavasti: Kokkiryhmiin ilmoittautuneet kokkaavat vuoron perään kaikille ryhmille. Ilmoittaudu siis Marraskuuhun mennessä, niin saat mahan täyteen joka perjantai. Ruoista kootaan myös nuorten oma kokkikirja.
Sovittiin että talvella mennään pelaamaan jääkiekkoa.
Toivottiin FIFA13 PS-peliä, sumopainipukuja vuokralle sekä nyrkkeilysäkkiä. Seuraava teehetki järjestettänee marraskuun alussa.

Talo on illan 12.10. Yönutalaisten käytössä. Pienten Yönutalla tehtiin lasikoruja, leikittiin fikkaripiilosta ja etsittiin aarteita. Avaimenperiä ja kaulanauhoja luotiin vielä iltasella ennen nukkumaanmenoa. Pimeä nuta hieman pelotti, mutta onneksi oli niin paljon puuhaa että jokainen kyllä sai makoisat unet. 🙂

11.10.2012 Vietettiin Kansainvälistä tyttöjenpäivää. Koulupäivystyksessä toivotut Tyttöjenillan tapahtumat sujuivat leppoisasti. Kynsilakka lemusi ja kännykää tuunattiin. Kiitos tytöt mahtavasta tuorepasta-ateriasta!

20.9.2012 Talolla 7.luokkalaisten ilta! Ilta meni makoisissa merkeissä. Syötiin herkkuja ja juotiin teetä. Olipas eräs seiskaluokkalainen tyttökin järjestänyt Nutavisan. 🙂

14.9.2012 Päiväkävijöiden järjestämä Syysjuhla oli loistokas tapahtuma! Talent-showssa esiintyi Bolottajia, lupaavia niin muusikon- kuin tanssijan- ja voimistelijankin alkuja. Limbokisan voittivat Sibi ja Vili. 🙂

Syksy lähenee ja nuta aukeaa!
20.8.2012 Talo aukeaa 2.lk-6.luokkalaisille klo. 13.30
Ensimmäinen ilta 4.9. 7.lk-17vuotiaille 17-21!

Kevätkauden iltatoiminta päättyi Grillibileisiin 16.5. Kiitokset toimintavuodesta! Kesällä talolla pidettiin päiväleit. Myös Urjalassa ja Hangossa leirejä vietettiin aurinkoisissa merkeissä. Bengtsårin leiripäiväkirjan löydät myös sivuiltamme.

9.5.2012 Keskiviikkona klo. 17-> Herttoniemenrannan nuorisotalo VS. Roihuvuoren nuorisotalo fudisottelu Herttoniemenrannan hiekkakentällä! Nuorisotalot kestitsevät otteluun osallistuneita ja kannustajia Herttoniemenrannan nuorisotalolla matsin jälkeen. Kaikki mukaan! 🙂

Keskiviikkona 8.5.2012 klo. 14.30-> 2.lk-5.lk suunnittelu-teehetki Nutalla!
Torstaina 10.5.2012 klo. 18.00-> 6.lk-17v. suunitteluiltama Nutalla!

Nuta toimii perjantaina 20.4.2012 kaikkien yli kolmetoistavuotiaiden rannan hiekkakentällä pelaavien futaajien tankkauspisteenä klo.17.00-20.25! Tervetuloa.  🙂
Ala-asteelaisille leikkimielinen Lelupäivä 20.4. klo.13.30-16.00

Biljardin kasipallokisan voittajaksi ylsi Chalo, ja lohdutukseksi eniten häviöitä kerännyt sai myöskin palkinnon, Onnea Voittajille!

Lisätietoa ohjelmasta saa ohjaajilta puh. 09 757 0384