Hula loop!

Lounaan jälkeen suuntasimme urheilukentälle. Sää oli lähtiessämme Barnholmista puolipilvinen, mutta päästyämme kentälle aurinko paistoi taas täyttä häkää. Innokkaimmat pojat ja tytöt kirmasivat oitis pelaamaan jalkapalloa.

Aitauksessa olevan possun lisäksi myös ihastuttava sorsaperhe päätti ilahduttaa meitä oleskelemalla kentän laidalla. Jalkapallon ja eläinten lisäksi mukaan oli otettu kasvomaaleja. Usealla lapsella olikin jo mielessään kuva, jonka he halusivat koristamaan ihoaan. Maalauksia tehtiin jo edellisenä päivänä, mutta moni jäi kaipamaan toista kuvaa. Kentällä kuvia sitten alkoikin syntyä.

 

Mukaan kentällä pääsivät myös hula-hula vanteet sekä pienet kaiuttimet. Musiikin tahdissa sitten moni pääsikin tutustumaan hoop-dancen eli vannetanssin saloihin. Myös muutamia sirkustemppuja harjoiteltiin.

Kentältä lähdettiin suoraan saunomaan, tytöt pääsivät ensin. Pojat jäivät vielä pelaamaan palloa ja maalamaan. Tytöt pohtivat matkalla saunalle mitä kaikkea olivat vanteen kanssa oppineet. Moni myös toivoi kenttäretkeä myös seuraavalle päivälle. Kentällä vietetty aika suorastaan hujahti!