Leirimatka Itävaltaan 26.7.-8.8.2021

LEIRIMATKA ITÄVALTAAN 26.7.-8.8.2021

Helsingin Nuorten Kotkien leirimatka Itävaltaan tehdään heinä-elokuussa. Matkan kesto on 14 vrk. Matkan tarkempi kohde on veljesjärjestömme Rote Falkenien leirikeskus Döbriach (lähellä Klagenfurtia). Kohteeseen matkataan lennoilla Helsinki-München/Wien-Helsinki ja junakuljetuksella München/Wien-Döbriach-München/Wien. Leirimatkan hinta on 790,00 €/hlö. Hintaan sisältyy lentomatkat Finnairilla, juna/tilausbussikuljetukset, ruokailut leirillä, majoitus järjestäjän teltoissa, tapaturmavakuutus sekä monipuolinen leiriohjelma. Matka on suunnattu erityisesti 12–16-vuotiaille.

Lisätiedot matkasta 050 339 8230/Siltaloppi. Paikkoja on rajoitettu määrä. Viimeinen ilmoittautumispäivä matkalle on 30.4.2021.

Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan matkasta varausmaksu 350,00 euroa. Loppuosa matkasta veloitetaan 15.5.2021. Sisaralennus 20%. Normaaleista leiriemme peruutusehdoistamme poiketen emme suorita matkan maksuista palautuksia ilmoittautujan mahdollisesti peruessa osallistumisen. Suosittelemme matkustajavakuutuksen ottamista, joka kattaa mahdollisten peruutusten kulut. Mikäli peruutus tehdään järjestäjän toimesta, palautamme maksut kokonaisuudessaan.

Ilmoittaudu leirille