Leirimatka Itävaltaan 23.7.-6.8.2022

LEIRIMATKA ITÄVALTAAN 23.7.-6.8.2022

Helsingin Nuorten Kotkien leirimatka Itävaltaan tehdään heinä-elokuussa. Matkan kesto on 15 vrk. Matkan tarkempi kohde on veljesjärjestömme Rote Falkenien leirikeskus Döbriach (lähellä Klagenfurtia). Kohteeseen matkataan lennoilla Helsinki-München/Wien-Helsinki ja junakuljetuksella München/Wien-Döbriach-München/Wien. Leirimatkan hinta on 790,00 €/hlö. Hintaan sisältyy lentomatkat, juna/tilausbussikuljetukset, ruokailut leirillä, majoitus järjestäjän teltoissa, tapaturmavakuutus sekä monipuolinen leiriohjelma. Matka on suunnattu erityisesti 12–16-vuotiaille.

Lisätiedot matkasta 050 339 8230/Siltaloppi. Paikkoja on rajoitettu määrä. Viimeinen ilmoittautumispäivä matkalle on 15.4.2022.

Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan matkasta varausmaksu 350,00 euroa. Loppuosa matkasta veloitetaan 15.5.2022. Sisaralennus 20%. Normaaleista leiriemme peruutusehdoistamme poiketen emme suorita matkan maksuista palautuksia ilmoittautujan mahdollisesti peruessa osallistumisen. Suosittelemme matkustajavakuutuksen ottamista, joka kattaa mahdollisten peruutusten kulut. Mikäli peruutus tehdään järjestäjän toimesta, palautamme maksut kokonaisuudessaan.

Ilmoittaudu leirille